Кримінально-правова характеристика терористичного акту та злочинів терористичної спрямованості на транспорті

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеса: ОДУВС
Анотація
Навчально-методичний посібник у першій частині розглядає поняття тероризму в кримінальному та міжнародному праві, кримінально-правову характеристику терористичного акту, становлення відповідальності за терористичний акт в кримінальному законодавстві України, відмежування терористичного акту від злочинів терористичної спрямованості та інших злочинів: диверсії, посягання на життя державного чи громадського діяча, захоплення заручників, бандитизму, а також імплементацію норм міжнародного тероризму у законодавство України: характеристику міжнародно-правових норм про відповідальність за морський, повітряний тероризм, кваліфікацію морського, повітряного тероризму згідно внутрішньодержавних кримінально-правових норм. Навчально-методичний посібник рекомендований для викладачів, студентів, курсантів, слухачів заочного відділення та працівників правоохоронних органів.
Опис
Ключові слова
тероризм, міжнародне право, кримінальне право, антитерористичне законодавство України., терроризм, международное право, уголовное право, антитеррористическое законодательство Украины., terrorism, international law, criminal law, anti-terrorist legislation of Ukraine.
Бібліографічний опис
Кримінально-правова характеристика терористичного акту та злочинів терористичної спрямованості на транспорті: навч. - метод. посібник в 2-ох част.: Ч. 1. / О.Т. Ніколаєв, О.С. Геращенко, С.О. Загороднюк, Є.Ф. Бахчеван. - Одеса: ОДУВС, 2015. - 116 с.