Договір у системі джерел конституційного права України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
1999
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеса: Астропринт
Анотація
Монографію присвячено дослідженню теоретичних, науково-практичних проблем становлення й розвитку договору як джерела конституційного права України. Розкриваються значення та правовий статус нормативно-правового договору як джерела Конституційного права України, досліджується значення Конституційного договору між Верховною Радою України і Президентом України як джерела конституційного права України, а також його роль як соціально-правового регулятора й ефективного способу вирішення політичної кризи в державі, розглядається правовий феномен делегування повноважень як передумови виникнення договірних відносин у конституційному праві зарубіжних держав і України.
Опис
Ключові слова
нормативно-правовий договір, джерела права, система джерел конституційного права, міжнародний договір, normativelegalagreement, sourcesoflaw, systemofsourcesofconstitutionallaw, internationaltreaty
Бібліографічний опис
РЕЗНІЧЕНКО Семен Васильович Договір у системі джерел конституційного права України: Монографія./ С.В. Резніченко. – Одеса: Астропринт, 1999. -136 с.
Зібрання