Вікові особливості підлітків як сензитивна умова для сприйняття асоціального впливу окремих інтернет - ресурсів з суїцидальними наративами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеса: ОДУВС
Анотація
Статею автор наголошує на недостаність уваги та розв'язання проблеми впливу саме Інтернет - ресурсів на формування сучасної системи цінностей та внутрішнього світу молодої людини, дітей та підлітків. В межах комплексного підходу щодо розв'язання вишезазначеної проблеми суїцидальної поведінки доцільно в першу чергу звернути увагу на такі передумови її виникнення в середовищі дітей - підлітків, як особливості цього вікового періоду, котрі є сприятливою умовою для сприймання зазначеною соціальною категорією негативного впливу окремих інтернет - ресурсів з суїцидальними нормативами.
Опис
Ключові слова
суїцидальна поведінка, кіберполіція
Бібліографічний опис
Вайда Т.С. Вікові особливості підлітків як сензитивна умова для сприйняття асоціального впливу окремих інтернет - ресурсів з суїцидальними наративами / Т. С. Вайда // Вплив інтернет-мережі на психіку дітей та молоді – виклик сьогодення: матеріали Всеукр. круг. столу. ( м. Одеса, 27 березня 2017 р. ) — Одеса: ОДУВС, 2017. — С. 32 - 35.