Міжнародні

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 223
  • Документ
    Maritime security of the Baltic-Black sea region: challenges and threats
    (Odesa State University of Internal Affairs, 2023-12-20)
    Конференцію присвячено вирішенню правових та організаційних питань захисту морської безпеки. The conference is dedicated to solving legal and organizational issues of maritime security protection.
  • Документ
    Проблемні питання правоохоронної та правозахисної діяльності в контексті євроінтеграційних тенденцій
    (Одеса: ОДУВС, 2023-04-28)
    Збірник містить матеріали доповідей Міжнародної курсантсько-студентської науково-практичної конференції “Проблемні питання правоохоронної та правозахисної діяльності в контексті євроінтеграційних тенденцій” (Одеса, 28 квітня 2023 р.). Збірник може бути використаний перемінним складом юридичних закладів освіти, науковцями, практичними працівниками в правоохоронній та правозахисній діяльності.
  • Документ
    Omul, criminologia, ştiinţa”, conferinţă ştiinţifică internaţională
    (Institutul de Științe Penale și Criminologie Aplicată, 2023-03-24)
  • Документ
    Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи
    (Конін –Ужгород –Перемишль–Херсон: Посвіт., 2023)
    Видання містить матеріали, щолягли в основу доповідей XІV-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Молоді та досвідчені науковці висвітлюють актуальні питання в галузях педагогіки, психології, мовознавства та літературознавства, мистецтвознавства, історичних, суспільних та природничих наук, туризму, фізичного виховання та реабілітації. Матеріали стануть корисними для широкої наукової громадськості, викладачів, аспірантів, студентів.
  • Документ
    Поліцейська медіація як інструмент захисту прав та інтересів громадян
    (Одеський державний університет внутрішніх справ;Консультативна місія Європейського Союзу в Україні (EUAM); Південно-українська колегія медіаторів, 2023-09-20)
    У збірнику представлено матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Поліцейська медіація як інструмент захисту прав та інтересів громадян» (20 вересня 2023 року).